Θερίζει ό,τι έσπειρε ο Γραμμένος

Πλησιάζει ο καιρός που ο «δικός μας», σύμφωνα με τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλης Γραμμένος θ’ αποχαιρετήσει την ΕΠΟ. Αυτοί που έκριναν πως θα πρέπει να είναι πρόεδρος στην Ομοσπονδία, διαπίστωσαν πως απέτυχε. Ή ορθότερα αυτοί που τον στήριξαν περιμένοντας πως τουλάχιστον θα τηρεί τις ισορροπίες απέναντί τους, έφριξαν με όσα έζησαν στο διάστημα της θητείας του.

Για κακή τύχη του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ έφθασε τρεις φορές η ΑΕΚ. Την πρώτη στον Βόλο υπήρχε ο Δρόσος στην προεδρία της Ομοσπονδίας. Τον διαδέχθηκε μετά την εκλογική διαδικασία ο Γραμμένος. Ίδια γεύση όμως για την «Ένωση». Πικρή. Οργανωτικά οι προσκλήσεις της ΕΠΟ βρίσκονταν στα χέρια οπαδών του ΠΑΟΚ. Διαιτητικά ο Βίτορ Μέλο Περέιρα αποδείχθηκε πιο δικός μας και από τον δικό μας. Εξάλλου ο Πορτογάλος δεν έκρυψε πως οι ταβέρνες στη Θεσσαλονίκη έχουν εξαιρετικά εδέσματα. Η ΑΕΚ έχασε όλους τους τελικούς που διοργάνωσε η ΕΠΟ. Για δε τις διαιτητικές αποφάσεις, ακόμη φωνάζει.

Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ άρχισε να μαζεύει τον ένα τίτλο μετά τον άλλο. Τρεις κούπες κι ένα πρωτάθλημα. Για τον «δικέφαλο του βορρά»… δύο, καθώς θεωρεί πως το δεύτερο εκλάπη από την ΑΕΚ με τα γεγονότα του αγώνα της Τούμπας και την εισβολή Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γραμμένος, που παράτησε την πόλη του και τη δουλειά του για να γίνει αμισθί πρόεδρος στην ΕΠΟ, σαν τον Γκαγκάτση ένα πράγμα, ήλθε ο καιρός να θερίσει ό,τι έσπειρε.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα