Θερμό επεισόδιο στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Αποβολή ενός εκ των συνέδρων για χυδαία εξύβριση Δρίτσα

Σύμφωνα με πληροφορίες παρενέβη ο Νίκος Φίλης για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να υπάρξει αποκλιμάκωση

Νέο επεισόδιο σήμερα στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας ότι είναι ανεβασμένα τα αίματα, μετά και το χθεσινό συμβάν.

Στο βήμα του Συνεδρίου βρέθηκε σήμερα κάποια στιγμή ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος ανήκει και αυτός στην «Ομπρέλα», την εσωκομματική τάση του κόμματος που μέλη της χθες εξαπέλυσαν ομαδικά πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στο 3ο συνέδριο και κατέθεσαν και επισήμως τη διαφωνία τους με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να εκλέγεται ο πρόεδρος και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ από τα μέλη του κόμματος και όχι από το Συνέδριο.

Σήμερα, την ώρα που ο Θοδωρής Δρίτσας κατέβαινε από το βήμα του ομιλητή, ένας σύνεδρος (Φωστηρόπουλος), προερχόμενος από τη συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ, τον έβρισε χυδαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρενέβη ο Νίκος Φίλης για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να υπάρξει αποκλιμάκωση, ενώ αμέσως μετά ο σύνεδρος απεβλήθη από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι από το πρωί έχουν μπει σε ψηφοφορία οι δύο προτάσεις για τον τρόπο εκλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της ΚΕ του κόμματος. Οι κάλπες θα κλείσουν το βράδυ στις 8.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα