Θεσσαλονίκη: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος δήμαρχος, Στ. Αγγελούδης: «Δεν υπάρχει περιθώριο ολιγωρίας»

Ο νέος Δήμαρχος, έστειλε το δικό του μήνυμα για νέο ξεκίνημα, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές τη λέξη «δουλειά»

Τα καθήκοντά του κι επίσημα ως ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει από σήμερα ο Στέλιος Αγγελούδης.

Ο κ. Αγγελούδης, αφού έδωσε το παρών στη Δοξολογία για το νέο έτος στον Ι.Ν. της Αγίας σοφίας, βρέθηκε στις 12:00 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στο Δημαρχείο. Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δημότες και πολίτες, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα για το νέο ξεκίνημα, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές τη λέξη «δουλειά».

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο προλογικό του σημείωμα:

«Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα για την πόλη μας. Με σεβασμό στους πολίτες, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά ξεκινάμε. Η Θεσσαλονίκη αξίζει πολλά περισσότερα και προσκαλώ όλους τους πολίτες σε μια συμμαχία ευθύνης για την πόλη. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα, να έχουμε υγεία και όλοι οι Θεσσαλονικείς να είναι χαρούμενοι.

Αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης και δεν υπάρχει περιθώριο ολιγωρίας. Θα δουλέψουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ με όλους τους κατοίκους για να λύσουμε τα προβλήματα. Με τη βοήθεια όλων να κάνουμε πράξη όλα όσα έχουμε πει. Ο Δήμαρχος δεν είναι πολιτική, είναι δουλειά.

Θέλουμε και οι δημοσιογράφοι να είναι δίπλα μας και να επισημαίνετε τα όποια λάθη και παραλείψεις μας και να μας δίνετε δύναμη για να προχωρούμε και να κάνουμε αυτά για τα οποία μας ψήφισε ο κόσμος της πόλης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα