Θεσσαλονίκη: Ενισχύεται ο στόλος των ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ – Με 50 λεωφορεία

Θα προστεθούν από τις 4 Μαΐου

Ενισχύεται ο στόλος (οχήματα) των ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ που θα εκτελούν συγκοινωνιακό έργο στο νομό Θεσσαλονίκης από τις 4 Μαΐου, καθώς θα προστεθούν 50 επιπλέον λεωφορεία, φτάνοντας στα 350 από 300 που ήταν εξαρχής.

Αυτό επισήμανε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), Γιάννης Τόσκας. Μάλιστα, διευκρίνισε, ότι κατά τις ώρες μη αιχμής, δηλαδή από τις 10 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα και μετά τα δρομολόγια θα διπλασιαστούν έναντι των σημερινών.

«Η Ελλάδα, με απόφαση της κυβέρνησης, ύστερα από την προσωρινή αναστολή των αστικών δρομολογίων που επιβλήθηκε από τις 23/3 στο πλαίσιο αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, επανέρχεται σταδιακά από τη Δευτέρα 4 Μαΐου στην κανονικότητα και στο θέμα των μετακινήσεων», επισημαίνει, σε ανακοίνωσή του, ο ΟΣΕΘ.

Στο μεταξύ, ο κ. Τόσκας γνωστοποίησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι μέχρι τις 10/5 θα ενσωματωθούν και οι δύο τελευταίες γραμμές του ΟΑΣΘ, και συγκεκριμένα της γραμμής 55 «Σταυρούπολη – Ωραιόκαστρο – Παλ. Συμμαχική Οδός – Ιωνία» που θα αναλάβει η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης από κοινού με τον Ο.Α.Σ.Θ. και της γραμμής 9 «Νέος Σιδ. Σταθμός – Λαχαναγορά», που θα αναλάβει η ΚΤΕΛ Κιλκίς.

Διαβάστε επίσης