Θεσσαλονίκη: Επίθεση υποστηρικτών του Κουφοντίνα σε υφυπουργό και βουλευτή της ΝΔ

Οι άγνωστοι έγραψαν άθλια συνθήματα υπέρ του τρομοκράτη και πέταξαν μπογιές

Επίθεση από υποστηρικτές του τρομοκράτη και ισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα σημειώθηκαν σήμερα στα γραφεία της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτού Σερρών Φωτεινής Αραμπατζή καθώς και της βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης Άννας Ευθυμίου.

Οι άγνωστοι έγραψαν άθλια συνθήματα και πέταξαν μπογιές στα γραφεία των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι ο υποστηρικτές τρομοκρατών δολοφόνων δεν πτοούν κανέναν και πως ο κοινοβουλευτισμός δεν εκβιάζεται.

Η ίδια η υφυπουργός Φωτεινή Αραμπατζή ανήρτησε στα social media φωτογραφίες από τους βανδαλισμούς με συνθήματα υπέρ του τρομοκράτη της «17Ν» Δημ. Κουφοντίνα, με το εξής σχόλιο:

«Οι θρασύδειλοι ”φίλοι” του αμετανόητου δολοφόνου και τρομοκράτη Κουφοντίνα χτύπησαν για ακόμη μια φορά.
Με τα ίδια προκλητικά και χυδαία συνθήματα, που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας και της ανθρώπινης ζωής. Η πρωινή επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο στις Σέρρες με μαύρες μπογιές και συνθήματα ”Λευτεριά στον Κουφοντίνα, Ντόρα το ’89 έγινε μισή δουλειά” αποδεικνύει ότι οι ”φίλοι” του Κουφοντίνα εξακολουθούν να θέλουν μόνο αίμα.
Την ίδια ώρα, δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν κείμενο υπέρ του αμετανόητου τρομοκράτη-δολοφόνου και τολμούν να λένε ότι η Κυβέρνηση ισοφαρίζει τις δολοφονικές πράξεις του επειδή τον οδηγεί στις φυλακές Δομοκού και όχι Κορυδαλλού.
Το ελάχιστο που περιμένω από αυτούς, που περιμένει η ίδια η Δημοκρατία σήμερα, είναι να καταδικάσουν αυτή την επίθεση, αυτά τα συνθήματα, αυτή τη χυδαία λογική. Δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στην τρομοκρατία, δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στους αμετανόητους δολοφόνους…»

Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΝΔ Αννα Ευθυμίου σε ανάρτησή της ανέφερε:

Για ακόμα μία φορά δέχτηκα #επίθεση#αναρχικών στο πολιτικό μου γραφείο με #μπογιές και #τρικάκια. Μια θρασύδειλη πράξη που είμαι βέβαιη πως κρίνεται καταδικαστέα από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τη δημοκρατική κοινωνία της #Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Επιθέσεις δέχτηκαν σήμερα τα γραφεία της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτού Σερρών κ. Φωτεινής Αραμπατζή καθώς και της Βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης κ. Άννας Ευθυμίου. Κανέναν δεν πτοούν οι υποστηρικτές τρομοκρατών-δολοφόνων και οι θρασύδειλοι τραμπούκοι που μάχονται την ελευθερία και τη Δημοκρατία. Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκβιάζονται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα