Θεσσαλονίκη: Έστησαν γλέντι αρραβώνων εν μέσω πανδημίας – Μία σύλληψη

Οι αστυνομικοί επέβαλαν τα ανάλογα πρόστιμα στους παρευρισκόμενους, με κάποιους από αυτούς να έγιναν «καπνός» στη θέα των αστυνομικών

Γλέντι αρραβώνων έστησαν εν μέσω καραντίνας στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, παραβιάζοντας όλα τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, με την αστυνομία να επεμβαίνει τα ξημερώματα προχωρώντας σε μία σύλληψη αλλά και σε πολλά πρόστιμα.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο ύστερα από καταγγελία και συνέλαβαν τον μελλοντικό γαμπρό ως φερόμενο διοργανωτή, στον οποίο και επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ πρόστιμα 300 ευρώ βεβαιώθηκαν σε έξι καλεσμένους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι συμμετέχοντες στο γλέντι του αρραβώνα ήταν περισσότεροι, αλλά πρόλαβαν και αποχώρησαν στη θέα των αστυνομικών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε δικηγόρο

Εξάλλου, με διοικητικό πρόστιμο 1000 ευρώ τιμωρήθηκε δικηγόρος που σύμφωνα, με την ΕΛ.ΑΣ., παραβίασε τα μέτρα κατά της διάδοσης του ιού. Ο δικηγόρος φέρεται να μην τήρησε τα προβλεπόμενα για τα επαγγελματικά ραντεβού, με αποτέλεσμα κατά τη στιγμή του αστυνομικού ελέγχου να βρεθούν στο γραφείο του περισσότεροι πελάτες από όσους επιτρέπει ο νόμος. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ, στον καθένα, σε έξι πελάτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα