Θεσσαλονίκη: Καταθέτει ξανά η 24χρονη – Στον ανακριτή τα φιλικά της πρόσωπα

Οι τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένεται να βγουν σύντομα από ειδικό εργαστήριο αναμένεται να ρίξουν ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση

Στην ανακρίτρια θα καταθέσει σήμερα η 24χρονη που καταγγέλλει ομαδικό βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η τέταρτη κατάθεση της 24χρονης κοπέλας και θα πραγματοποιηθεί παρουσία ψυχολόγου.

Εκτός από την κοπέλα, θα καταθέσει η 17χρονη φίλη της που ήταν παρούσα στο πάρτι, ο εργοδότης της και ακόμα ένας φίλος του με τον οποίο πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο για να πάρουν την κοπέλα το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Ήταν τα πρώτα άτομα από τον κύκλο της που την αντίκρισαν μετά τα όσα συνέβησαν μέσα στο ξενοδοχείο. Σημειώνεται ότι η κοπέλα έχει κάνει σαφές πως πριν το πάρτι ήταν σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι του εργοδότη της.

Διαφορετική εκδοχή των τριών εμπλεκομένων

Από την άλλη πλευρά, οι εμπλεκόμενοι άνδρες στις καταθέσεις τους παρουσιάζουν εντελώς διαφορετική εκδοχή με τον 27χρονο, τον μόνο που έχει παραδεχτεί ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα, να υποστηρίζει ότι όλα έγιναν ήταν με την πλήρη συναίνεση της κοπέλας.

Η 24χρονη έχει υποστηρίξει πως τρία άτομα την σταμάτησαν στον διάδρομο, ενώ επέστρεφε στο δωμάτιο που είχε κλείσει και στη συνέχεια θυμάται δύο άτομα να στέκονται από πάνω της στο κρεβάτι και την σεκταριστική συνειδητοποίηση το επόμενο πρωί, όταν είδε πεταμένα δίπλα της ανδρικά ρούχα αλλά και χάπια για άνδρες, ενώ εκείνη δεν φορούσε εσώρουχο και δεν θυμάται να το έβγαλε.

Κατά την ίδια, υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες από το σώμα της που δείχνουν ότι την κακοποίησαν.

Σε κάθε περίπτωση, οι τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένεται να βγουν σύντομα από ειδικό εργαστήριο αναμένεται να ρίξουν ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα