Θεσσαλονίκη: Θρίλερ σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ για Κατερίνη

Ο οδηγός παρουσίασε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να διαχειριστεί το όχημα - Ένας επιβάτης κατάφερε να το ακινητοποιήσει

Πανικός εκτυλίχθηκε σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κατερίνη.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, ο οδηγός παρουσίασε πρόβλημα με την υγεία του, κάτι που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο τη στιγμή μάλιστα που περνούσε μέσα από τούνελ.

Σωτήρια στάθηκε η αντίδραση ενός επιβάτη, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του και όταν διαπίστωσε πως ο οδηγός δεν ήταν σε θέση να φρενάρει, πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Πάτησε ο ίδιος φρένο και το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στη μέση του τούνελ. Ανάστατοι οι υπόλοιποι επιβάτες κατέβηκαν και στο σημείο έφτασαν περιπολικά και ένα ασθενοφόρο.

Όλα αυτά που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου. Σε ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Κατερίνη. Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ ξεκίνησε και τίποτα αρχικά δεν προμήνυε τα όσα θα ακολουθούσαν.

Κάποια στιγμή στην εθνική οδό, οι επιβάτες ταράχτηκαν από μια στραβοτιμονιά του οδηγού. Κάποιοι την απέδωσαν σε κακοτεχνία σε συγκεκριμένο σημείο του δρόμου. Λίγα λεπτά αργότερα όμως το σκηνικό έγινε ξανά. Τότε κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν στον οδηγό χωρίς να παίρνουν απάντηση.

Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ βρισκόταν στην εθνική οδό, κοντά στην Κατερίνη και λίγο αργότερα έχασε την έξοδο για την πόλη. Ήταν η στιγμή που ένας από τους επιβάτες αποφάσισε να σηκωθεί για να δει και να μιλήσει στον οδηγό. Ο οδηγός όμως δεν αντιδρούσε σε όσα του έλεγε.

O επιβάτης, αφού αντιλήφθηκε πως ο οδηγός αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να διαχειριστεί το όχημα, προσπάθησε ο ίδιος να κόψει ταχύτητα και να φρενάρει το λεωφορείο. Στη μέση του τούνελ τα κατάφερε και οι επιβάτες βγήκαν έξω με ασφάλεια.

Ο οδηγός του λεωφορείου των ΚΤΕΛ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες βοήθειες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα