Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός επιχειρηματίας που είχε εξαφανιστεί πριν 3 χρόνια

Ο έμπορος που τον είδε τελευταία φορά τον έθαψε μαζί με το αυτοκίνητό του

Τραγική κατάληξη είχε τελικά η εξαφάνιση ενός επιχειρηματία που χάθηκαν τα ίχνη του πριν τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη καθώς βρέθηκε δολοφονημένος αλλά και θαμμένος μέσα στο αμάξι του.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, που σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας της Αγγελικής Νικολούλη, anikolouli, είχε εξαφανιστεί εδώ και τρία χρόνια και βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του.

Σύμφωνα με πηγές της εκπομπής, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του.

Αυτή την ώρα αστυνομικοί προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου κτηνοτρόφου.

Το ιστορικό της εξαφάνισης

Ο 59χρονος (κατά την εξαφάνισή του) επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, εξαφανίστηκε στις 3 Νοεμβρίου του 2016, με το 4χ4 αυτοκίνητό του. Όσο προχωρούσαν οι έρευνες για την υπόθεση, υπήρξαν στοιχεία ότι ο επιχειρηματίας λίγο πριν χαθεί, είχε οικονομική συναλλαγή. Τι συνέβη μετά;

Σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η σύζυγος του, ο επιχειρηματίας έφυγε από το σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και πήγε στα σφαγεία για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση φαίνεται πως εισέπραξε 17.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα τα ίχνη του χάθηκαν. «Δεν ήταν ούτε εγκληματίας, ούτε τοκογλύφος, ούτε απατεώνας. Δεν είχε εχθρούς σε τέτοιο βαθμό, ώστε κάποιοι…» έχει πει η γυναίκα του.

Διαβάστε επίσης