Θετική στον κορονοϊό η ανακρίτρια της υπόθεσης Novartis, K. Aλεβιζοπούλου

Με COVID-19 έχουν διαγνωστεί και άλλοι δικαστές

Θετική στον κορωνοϊός SARS-coV-2 διαγνώστηκε η αρεοπαγίτης ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου στην υπόθεση της Novartis Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου.

Όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ του για το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνάδελφος Παν. Τσιμπούκης, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (3/2/2021) η κ. Αλεβιζοπούλου συγχρωτίστηκε με τον ήδη νοσηλευόμενο στο «Σωτηρία» Μιχάλη Καλογήρου ο οποίος είχε περάσει το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση Novartis.

Μόλις ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και νυν διευθυντής του γραφείου του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι θετικός στη νόσο COVID-19 τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα η κ, Αλεβιζοπούλου και η γραμματέας που συμμετέχει στις ανακρίσεις, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους.

Χθες Δευτέρα, η κυρία Αλεβιζοπούλου ανέβασε πυρετό και για τον λόγο αυτό επισκέφθηκε το «Σισμανόγλειο» όπου διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Η ανακρίτρια πήρε εξιτήριο και θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, τόσο η ίδια, όσο ο σύζυγος της και τα δύο παιδιά της.

Μέχρι στιγμής η γραμματέας των ανακρίσεων είναι αρνητική, μετά τα τεστ στα οποία έχει υποβληθεί, αν και εξακολουθεί να είναι σε καραντίνα η ίδια και τα μέλη της οικογένειας της.

Ακόμη, θετικός στο COVID-19 ανιχνεύτηκε ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, η σύζυγός του και η κόρη του, όπως θετικός ανιχνεύτηκε και ο τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου (Σύρος) εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος.

Όλοι είναι σε καραντίνα και υπό ιατρική παρακολούθηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα