Θετικός στον κορωνοϊό ο Αχιλλέας Μπέος

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ήδη νοσηλεύεται σε νοσοκομείου του Βόλου.

Αρχικά ο Δήμαρχος Βόλου σε ανάρτησή του είχε αναφέρει πως τα τεστ στα οποία είχε υποβληθεί ήταν αρνητικά.

Ειδικότερα, η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου ανέφερε:

«Μια περιπέτεια της υγείας μου που χρήζει περαιτέρω εξετάσεων με υποχρεώνει από σήμερα να εισαχθώ και για τις επόμενες ημέρες να παραμείνω νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου, κατόπιν συστάσεως των γιατρών που με εξέτασαν.

Λόγω της συγκυρίας οφείλω να διευκρινίσω, και προς αποφυγή κάθε φημολογίας υποβολιμαίας ή μη, ότι υποβλήθηκα σε διάστημα μια εβδομάδας σε δύο τεστ για κορωνοϊό, που βγήκαν αρνητικά.


Ελπίζω η παραμονή μου να είναι σύντομη και σύντομα να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Για κάθε εξέλιξη της υγείας μου θα σας ενημερώνω, όπως εκτιμώ ότι έχω υποχρέωση απέναντί σας».

Στη συνέχεια ωστόσο νεότερα τεστ έδειξαν πως ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος, είναι θετικός στον κορωνοϊό και ήδη μπήκε σε απομόνωση. Την είδηση επισημοποίησε με νέα ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέροντας ότι:

«Φίλες και φίλοι,

αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό!

Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα