“Θρασύτατος ο Τσίπρας – Τα επιτεύγματα του είναι η ανομία και η αταξία”

Τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρα στην ομιλία στη Δυτική Αττική για την ασφάλεια καυτηρίασε ο Λευτέρης Αυγενάκης κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για θράσος.

«Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίθεση του υπουργού κ. Τόσκα κατά των αστυνομικών εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας για να τους συγχαρεί για την αυταπάρνησή τους! Εκτός των γνωστών ακροβασιών που ούτως ή άλλως λέει, είναι φανερό ότι είναι θρασύτατος», τονίζει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, προσθέτοντας πως με ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα «καθημερινά βανδαλίζεται από τα “δικά του παιδιά” το κέντρο της Αθήνας, καταστρέφονται ανενόχλητα δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, πολλαπλασιάζονται οι ληστείες και οι διαρρήξεις, δημιουργούνται άβατα ανομίας και Πανεπιστήμια και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν παραδοθεί στο έλεος παραβατικών ομάδων».

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη «η ανομία και η αταξία είναι τα επιτεύγματά του κ. Τσίπρα που είχε το θράσος να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη, την ώρα που διατηρεί επιλεκτική συγγένεια με το περιθώριο.

Το ελάχιστο διάστημα που του απομένει στην εξουσία, ας αφήσει τις υποκριτικές κορώνες και ας επιτρέψει, επιτέλους, στην Ελληνική Αστυνομία να κάνει όπως πρέπει και γνωρίζει τη δουλειά της», καταλήγει στη δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα