Θρίλερ στην Βρετανία: 938 νεκροί από τον κορωνοϊό μέσα σε μία ημέρα

Μαύρο ρεκόρ θανάτων στη χώρα. Συνολικά 7.097 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία

Τραγικός είναι ο τελευταίος απολογισμός τόσο των νεκρών όσο και των κρουσμάτων από την πανδημία του κορωνοϊού στην Βρετανία, σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις των αρχών της χώρας το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, 938 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο, αριθμός ρεκόρ για τη Βρετανία από την έναρξη της πανδημίας. Συνολικά 7.097 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα.

Συνολικά έχουν πραγματοποιηθείς τη Βρετανία 282.074 τεστ κορωνοϊού, ενώ μόλις την Τρίτη, οι Αρχές πραγματοποίησαν 14.682 ελέγχους για τον Covid-19. Ο συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα ανέρχεται πλέον σε 60.733 ασθενείς.

Στην εντατική παραμένει ο Μπόρις Τζόνσον

Το αρνητικό ρεκόρ θανάτων σε ένα 24ωρο έρχεται ενώ ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, ασθενείς και ο ίδιος με τον Covid-19, που προκαλεί ο κορωνοϊός, βρίσκεται για τρίτη ημέρα σε καραντίνα σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον κρίνεται σταθερή, ενώ φαίνεται να αντιδρά στην χορηγούμενη θεραπεία.

Διαβάστε επίσης