Θρίλερ στον αέρα για τον Κικίλια: Λόγω της κακοκαιρίας, το αεροπλάνο δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο «Βενιζέλος»

Μια περιπέτεια έζησαν οι επιβάτες της πτήσης από τη Σαουδική Αραβία για Ελλάδα, στην οποία επέβαινε και ο Βασίλης Κικίλιας

Μια περιπέτεια έζησαν οι επιβάτες της πτήσης από τη Σαουδική Αραβία για Ελλάδα, στην οποία επέβαινε και ο Βασίλης Κικίλιας, καθώς δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, που επέστρεφε από Σαουδική Αραβία μέσω Μπαχρέιν, ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 13:15, όμως λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των ανέμων, δεν κατάφερε να προσγειωθεί.

Συγκεκριμένα, ο πιλότος επιχειρώντας να προσγειώσει το αεροσκάφος, αναγκάστηκε να κάνει τρεις κύκλους πάνω από την Αττική, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Ακολούθως, το αεροσκάφος συνέχισε την πτήση και προσγειώθηκε εντέλει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Εκεί φαίνεται ότι θα κατευθυνθούν και άλλα αεροπλάνα που έχουν ως προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος», λόγω της κακοκαιρίας.

Τελικά, το αεροσκάφος κοντά στις 17:00 της Τετάρτης αναχώρησε εκ νέου για την Αθήνα, αφού οι καιρικές συνθήκες το επέτρεπαν. Να σημειωθεί ότι για τον ίδιο λόγο τρεις ακόμα πτήσεις δεν προσέγγισαν το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο υπουργός Τουρισμού βρισκόταν από τις αρχές της εβδομάδας στο Ριάντ, καλεσμένος του Πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας και υπουργού Τουρισμού της χώρας Ahmed Al Khateeb, ούτως ώστε να συναντήσει leaders της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς και να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ταξιδιωτών και Τουρισμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα