Θρήνος δίχως τέλος στη Φιορεντίνα για τον αδικοχαμένο αρχηγό…

Λουλούδια, πανό, κασκόλ και δάκρυα στα μάτια. Οι οπαδοί της Φιορεντίνα βρίσκονται από το πρωί στο «Αρτέμιο Φράνκι» για ν’ αφήσουν το δικό τους μήνυμα για τον αδικοχαμένο αρχηγό της ομάδας τους, Νταβίντε Αστόρι.

«Αντίο αρχηγέ» γράφουν τα περισσότερα από αυτά για μια πόλη που ακόμα δεν μπορεί ν’ αποδεχθεί πως το αγαπημένο παιδί της Φιορεντίνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Το χαμό του αδυνατεί να πιστέψει και ο ατζέντης του. Ο Κλαούντιο Βιγκορίτο ανέφερε πως είχε τον αρχηγό της Φιορεντίνα σαν παιδί του: «Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν θέλω να το πιστέψω! Ήταν ένα χρυσό παιδί και τον είχα σαν γιο μου. Δεν μπορούσες να μην τον αγαπήσεις. Τον είδα να μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μου, από τα τμήματα υποδομής μέχρι τη Φιορεντίνα και την εθνική ομάδα. Μου είχε πει πως ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στη Φιορεντίνα. Όλοι τον αγαπούσαν και έλεγαν πως η ιδανική ομάδα έπρεπε να έχει 22 παίκτες σαν κι αυτόν στο γήπεδο και τα αποδυτήρια. Αδυνατώ να συμβιβαστώ με το ότι δεν θα τον ξαναδώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα