Θυγατρική του Ολυμπιακού χαρακτηρίζει τον Άρη ο Λ. Δούκας

«Επίθεση» για τις καταγγελίες περί δωροδοκίας από τον Κώστα Καραπαπά εξαπέλυσε ο υπεύθυνος Τύπου του ΠΑΟΚ Λευτέρης Δούκας με ανάρτησή του στο διαδίκτυο.  Ο Λ. Δούκας χαρακτηρίζει τον Άρη θυγατρική του Ολυμπιακού και τον τερματοφύλακα του Άρη Μάριο Σιαμπάνη, υπάλληλο της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Λ. Δούκας αναφέρει: «Δεν έχω αποφασίσει αν το κάκιστο σενάριο που υπέγραψε ο Καραπαπάς για λογαριασμό της θυγατρικής, ταιριάζει περισσότερο σε επιστημονική φαντασία ή κωμωδία.. Απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστή-υπαλλήλου του Ολυμπιακού, που βάδισε στην κλασική διαδρομή.

Η απόλυτη αφοσίωση του οποίου σε κάθε εντολή, αδιαφορώντας ακόμα και για τον δημόσιο χλευασμό, αποτυπώνεται στην προ δυο εβδομάδων απεγνωσμένη προσπάθεια του, να προλάβει την μπάλα και να μπει ο ίδιος γκολ.

Συμπληρώστε στα παραπάνω πως η ομάδα που αγωνίζεται δανεικός προτίμησε να σφυρίζει αδιάφορα, αντί να προχωρήσει άμεσα σε καταγγελία.

Αντ΄   αυτού, δήλωσε επισήμως τον παίκτη ως τραυματία.

Ακόμα και η Μαρούπα με τον Αρκούδη, θα το έβρισκαν διασκεδαστικό! ΥΓ. Να πας και να καταθέσεις Καραπαπά, ελπίζω να μην σε επισκεφτεί πάλι οξεία οσφυαλγία…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα