Θύμα διάρρηξης ο Μπαλοτέλι

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Μάριο Μπαλοτέλι αφού κλέφτες εισέβαλαν την Κυριακή στην πολυτελέστατη βίλα του χωρίς ωστόσο να του αποσπάσουν αντικείμενα αξίας.

Αν και στο σπίτι του «Σούπερ Μάριο» δεν βρισκόταν κανείς αφού ο παίκτης της Μίλαν βρισκόταν με την αποστολή της ομάδας και οι δράστες θα μπορούσαν να κινηθούν με άνεση, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν μόνο δύο αναμνηστικές φανέλες, καθώς και τις βιντεοκασέτες όπου καταγράφονται τα πλάνα των καμερών ασφαλείας.

Αυτό έχει προβληματίσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι πιθανολογούν πως κάποιος ή κάτι ενόχλησε τους ληστές, με αποτέλεσμα αυτοί να τραπούν βιαστικά σε φυγή, φροντίζοντας, πάντως, να εξαφανίσουν τα πλάνα όπου θα μπορούσε να φαίνεται το πρόσωπό τους.

Ο Μπαλοτέλι μόλις αντιλήφθηκε το συμβάν, έσπευσε να ενημερώσει τη διοίκηση της Μίλαν, αλλά μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει κάνει κάποια καταγγελία στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του παίκτη, αυτό θα γίνει εντός της ημέρας, ενώ αναμένεται να κατατεθεί και μήνυση κατά αγνώστων.

Ο Μπαλοτέλι, όπως αποκαλύπτουν οι συμπαίκτες του, είναι σοκαρισμένος από τη διάρρηξη και απορεί γιατί από όλα τα αντικείμενα που υπήρχαν στο σπίτι, ανάμεσα στα οποία και πολλά μεγάλης αξίας, οι κλέφτες αφαίρεσαν μόνο δύο ποδοσφαιρικές εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα