Θύρα 13 κατά πολιτικών: «Κάψατε την Ελλάδα» (ενώ αυτοί καίνε μόνο γήπεδα και περιπολικά) (pic)

Η Θύρα 13 των φανατικών του Παναθηναϊκού κρέμασε πανό κατά ων πολιτικών που «καίνε την πατρίδα μας». Με το σχετικό βρίσιμο από κάτω. Αυτά είναι φτηνοί εντυπωσιασμοί

Τι δεν έγραψαν στα πανό; Ότι κι αυτοί κάψανε πολλές φορές τα γήπεδα. Πόσες φορές έκαψαν το ΟΑΚΑ στο παρελθόν; Και το ΟΑΚΑ, πατρίδα είναι κι αυτό.

Σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μάλιστα, τραυματίστηκε ένα «εξέχον» πρόσωπο της Θύρας 13. Πριν από τον τελικό με τον ΠΑΟΚ έκαψαν περιπολικό.

Η ειδηση απο το sdna.gr

H Θύρα 13 ανακοίνωσε συλλογή προϊόντων πρώτης ανάγκης ενώ σε 4 συνδέσμους αναρτήθηκαν πανό αντίδρασης για την Πολιτεία και τις πυρκαγιές που καίνε ανεξέλεγκτα τη χώρα.

Την στήριξη της στους πληγέντες δείχνει έμπρακτα η Θύρα 13 με την συλλογή προϊόντων για τους ανθρώπους που «χτυπήθηκαν» ανελέητα από τις πυρκαγιές.

Συγκεκριμένα όπως ενημέρωσαν μέσα από τα social media, τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν σε συλλογή προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης, με τον τόπο συγκέντρωσης που έχει οριστεί να είναι ο κεντρικός σύνδεσμος στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σε τέσσερις συνδέσμους ωστόσο τόσο σε Αττική όσο και στην επαρχεία οι σύνδεσμοι εξέφρασαν την οργή για την αντίδραση της κυβέρνησης και επέρριψαν ευθύνες για όλο αυτά που βιώνει η χώρα μας. Συγκεκριμένα, στο σύνδεσμο των Νοτίων προαστίων, των Βορείων προαστίων, στην Πάτρα και στης Χαλκίδας.

Η χώρα καίγεται, με την Θύρα 13 σε πολλά μέρη της Ελλάδας να προσπαθεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο, αλλά την ίδια στιγμή  κάνει και την κριτική της στην κυβέρνηση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα