Θύρα 4 για το πολιτικό μανιφέστο: «Λόγω λανθασμένης συνεννόησης μπήκε η υπογραφή μας»

Για να υπηρετήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι Συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ έβαλαν στην ανακοίνωση-πολιτικό μανιφέστο εναντίον της κυβέρνησης που εξέδωσαν, την υπογραφή και την ιστορικής «Θύρας 4» του μεγαλύτερου συνδέσμου με προφανή στόχο. Να παραπλανήσουν και άλλους ώστε να συνυπογράψουν το κείμενο που βασικό στόχο είχε την εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας.

Η «Θύρα 4» με ενημέρωσή της στα μέλη της μέσω Social Media, διευκρίνισε πως στη χθεσινή ανακοίνωση των Σ.Φ. ΠΑΟΚ από λανθασμένη συνεννόηση και εκ παραδρομής έφερε την υπογραφή της, κρατώντας αποστάσεις από αυτήν.

Αναλυτικά όσα μετέφερε η Θύρα 4: «Ενημερώνουμε τα μέλη μας και τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ ότι η χθεσινή ανακοίνωση, όπως δημοσιεύθηκε, εκ παραδρομής και λόγω λανθασμένης συνεννόησης έφερε την υπογραφή της ΘΥΡΑΣ 4.

Επίσης, δηλώνουμε κατηγορηματικά, πως δεν έχουμε σχέση με καμία σελίδα του κ@λου στο ίνσταγκραμ ή σε κάποιο άλλο μέσο, το οποίο τυγχάνει να φέρει το όνομα Θύρα 4 / Gate 4 κλπ. Παράλληλα, θα ήταν καλό διάφοροι παραγωγοί και δημοσιοκάφροι να μην καπηλεύονται το όνομά μας, καθώς σαν σύνδεσμος τιμούμε το ρόλο μας και αναλαμβάνουμε πάντα την ευθύνη των γραφομένων μας. Όταν αυτά όμως είναι δικά μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα