Θύρα 4 κατά Ιβάν: Να πεις στον κόσμο την αλήθεια, είμαστε γερασμένη ομάδα, κάνε μεταγραφές

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκρίθηκε κόντρα στους ερασιτέχνες Ιρλανδούς της Μποέμιαν, αλλά ο κανονικός λαός, αυτός που δεν άγεται και φέρεται από τους κόλακες του Ιβάν Σαββίδη, την είδε αλλιώς την δουλειά. Δεν μάσησε από τα παχιά λόγια των κολάκων και τα χώνει ευθέως στον Ιβάν Σαββίδη.

Και τι λέει στην ανακοίνωσή της; Ό,τι ακριβώς επαναλαμβάνει η «Α» και η iapopsi.gr καιρό τώρα. Ότι ο ΠΑΟΚ θέλει μεταγραφές. Είναι μια γερασμένη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της θύρας 4 εναντίον της διοίκησης του ΠΑΟΚ:

«Η ομάδα σήμερα έκανε ευτυχώς το καθήκον της και προκρίθηκε, έστω και καρδιοχτυπώντας, επί των ημιεπαγγελματιών αντιπάλων της. Τα επίσημα παιχνίδια πλέον ξεκίνησαν και η συνέχεια σε Ευρώπη και Ελλάδα δεν θα είναι εύκολη.

Το – ήδη απο τον περασμένο χρονο – ελλιπές ρόστερ είναι ακόμα άδειο, βασικές ανανεώσεις δεν έχουν γίνει και οι μεγάλοι σε μ.ο. ηλικίας παίκτες γίνονται κατά ένα χρόνο μεγαλύτεροι. Υπό αυτές τις συνθήκες (ελπίζουμε τα πράγματα να αλλάξουν τις επόμενες ημέρες δραστικά) είναι ανώφελο να μιλάμε για τίτλους και διακρίσεις.

Καλό θα είναι η διοίκηση να μιλήσει ειλικρινά στον κόσμο, καθώς η ομάδα μοιάζει παρατημένη. Ενημερώνουμε όμως, πως στην απευχόμενη περίπτωση αποτυχίας, φέτος υπεύθυνοι δεν θα είναι ούτε οι ποδοσφαιριστές, ούτε ο προπονητής, ούτε η κακιά μας η τύχη. Αλλάξτε ρότα όσο είναι καιρός».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα