Τι αποκάλυψαν βουλγαρικά ΜΜΕ για τον Ζόραν Ζάεφ

Τα βουλγαρικά ΜΜΕ αποκάλυψαν την «φτωχική» βίλα του Ζόραν Ζάεφ στη Χαλκιδική. Ειδικότερα, σάλος έχει ξεσπάσει στη Βόρεια Μακεδονία από την αποκάλυψη του βουλγάρικου ιστοτόπου big5 ότι εταιρεία που ανήκει στον Vice Zaev, αδελφό του Ζόραν Ζάεφ αγόρασε πολυτελή βίλα στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Στην επίμαχη ανάρτηση, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” και το (eleftherostypos.gr) γίνεται αναφορά ότι ο Πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας “αναπαύτηκε” το καλοκαίρι στη συγκεκριμένη βίλα και αφήνονται υπονοούμενα ότι το ακίνητο αγοράστηκε στο όνομα του Vice Zaev προκειμένου να μην προκληθεί σκάνδαλο στη γειτονική χώρα.

Με ανακοίνωσή της η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας διαψεύδει ότι ο πρωθυπουργός διαθέτει σπίτι στην Ελλάδα, κάνει λόγο για fake news και απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζόραν Ζάεφ σχεδόν κάθε καλοκαίρι κάνει οικογενειακές διακοπές σε σπίτι στα Νέα Μουδανιά, το οποίο ανήκει σε ξάδελφό του.

Το big5 συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφίες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι τραβηγμένες από τη θάλασσα, καθώς η πρόσβαση από τη στεριά ήταν, σύμφωνα με τους συντάκτες, δύσκολη.

Πρόκειται για ένα ειδυλλιακό σημείο με γαλαζοπράσινα νερά και πυκνό δάσος. Η βίλα που φέρεται να ανήκει στην “οικογένεια Ζάεφ” βρίσκεται σε ένα κλειστό και περιφραγμένο συγκρότημα τεσσάρων ακινήτων που φέρει το όνομα ‘Villa Agnanti” αλλά είναι η μοναδική που διαθέτει πισίνα.

Η ακτή απέχει μόλις 100 μέτρα από το σπίτι. Να σημειωθεί ότι η εν λόγω βίλα απέχει μόλις 350 χλμ. από το κέντρο των Σκοπίων, η οποία με αυτοκίνητο καλύπτεται σε τέσσερις ώρες.

Υπενθυμίζεται, όπως αναφέρει ο “Ελεύθερος Τύπος” ότι πριν από δύο χρόνια τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας είχαν αποκαλύψει ότι ξαδέλφια του Ζάεφ είχαν αγοράσει έναντι 110.000 ευρώ τριώροφο σπίτι στα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία «απορρίπτει κατηγορηματικά» την είδηση ότι ο πρωθυπουργός διαθέτει σπίτι στην Ελλάδα. Φυσικά, η δήλωση κάνει αναφορά μόνο στον πρωθυπουργό, «βγάζοντας από το κάδρο» τα ξαδέλφια του (στα οποία φέρεται να ανήκει το τριώροφο στα Μουδανιά) και τον αδελφό του Βίσε (ο οποίος φέρεται να έχει αγοράσει τη βίλα στο Παλιούρι). Μάλιστα, η ανακοίνωση υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης που είναι ο κύριος εχθρός της δημοκρατίας και της κοινωνικής προόδου» και απειλεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα