Τι αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης πέρασε ένα πρόβλημα με την υγεία του, για το οποίο γνώριζαν λίγοι. Ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στις δύσκολες αυτές στιγμές και αποκάλυψε ότι για αρκετούς μήνες δεν μπορούσε να περπατήσει.

Πέρασες κάποια προβλήματα με την υγεία σου πριν από λίγο καιρό, πώς είσαι τώρα;

«Είμαι καλά. Αν εξαιρέσεις αυτά τα μικρά προβλήματα υγείας που με ταλαιπώρησαν, ευτυχώς ήταν περαστικά. Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο ήμουν με πατερίτσες. Ξαφνικά κούτσαινα και πόναγα λίγο στις καλοκαιρινές συναυλίες, το άφηνα, πήγα στο γιατρό και τελικά είχα παροδική οστεοπόρωση, «χτυπάει» το ισχίο, κάνει τον κύκλο του γύρω 6 μήνες και μετά είναι σαν να μην το είχες ποτέ. Είναι μία νόσος που «χτυπάει» άντρες 30-50 ετών. Ταλαιπωρήθηκα, έχασα και όλη τη σεζόν επαγγελματικά φέτος. Περπάτησα κανονικά το Νοέμβριο. Ήμουν… τουρίστας, έβλεπα ταινίες, playstation… ήταν άσχημα τα νεύρα μου»

Φοβήθηκες;

«Δεν φοβήθηκα, αλλά μου χάλασε όλη τη ροή της δουλειάς μου. Ακόμα και στην τουαλέτα ήμουν με τις πατερίτσες. Έμαθα ότι πολλοί επώνυμοι φίλοι μου το έχουν περάσει. Η ζωή έχει ενδιαφέρον, θέλει να έχει άσπρο, μαύρο, κίτρινο και κόκκινο χρώμα, πρέπει να τα δεις όλα, μία θα είσαι πάνω, μία κάτω, να έχεις δύναμη να τα παλεύεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα