Την 1η Ιούνη ή στις 2/7 «χτίζεται» η Super League 2

Τη Δευτέρα (θα εξαρτηθεί από την επίτευξη ή μη απαρτίας) 1η Ιούνη ή την Τρίτη 2/7 θα «χτιστεί» η Super League 2. Τα θεμέλια «έπεσαν» με την ψήφιση του σχετικού νόμου αλλά η δημιουργία της απαιτεί μια σειρά από συγκεκριμένες ενέργειες.

Βασική εκ των οποίων η σύστασή της, για ν’ ακολουθήσουν η δημιουργία κανονισμών κλπ. Για το λόγο αυτό η Football League όρισε έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την τροποποίηση του καταστατικού της και την εναρμόνισή του με το νόμο.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Για την Τακτική Γ.Σ.: Σας γνωρίζουμε πως τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και ώρα 15.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής κατηγορίας, με Θέμα Ημερήσιας Διάταξης το εξής:

Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός περιόδου

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου στις 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 15.00 στον ίδιο χώρο.

Για την έκτακτη Γ.Σ.: Σας γνωρίζουμε πως τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και ώρα 16.00, στα γραφεία της  Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής κατηγορίας, με Θέμα Ημερήσιας Διάταξης το εξής:

Τροποποίηση – εναρμόνιση σύμφωνα με το Νόμο, του Καταστατικού της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο σύνολό του.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 16.00, στον ίδιο χώρο».

Διαβάστε επίσης