Τι είναι αυτά που γράφεις Τζήμερε για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο;

Η 6η Δεκεμβρίου 2008 ήταν μια μαύρη μέρα για τη δημοκρατία μας. Ο 37χρονος, τότε, ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας πυροβόλησε και σκότωσε στα Εξάρχεια τον 15χρονο μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Από τότε, άλλοι τιμούν την επέτειο με εκδηλώσεις που αρμόζουν στη μνήμη του παιδιού, άλλοι βρίσκουν την ευκαιρία να προκαλέσουν επεισόδια, όμως αυτό που έγινε από αρχηγό πολιτικού κόμματος, προκαλεί οργή.

Η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου, του προέδρου του κόμματος «Δημιουργία, ξανά», στο twitter προκάλεσε δικαιολογημένο χαμό στα social media.

Ο Τζήμερος αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η ΑΔΕΔΥ (Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων) κατέθεσε λουλούδια στο σημείο που σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος, απαντώντας πως το έκανε γιατί αν ζούσε ο Γρηγορόπουλος θα ήταν σήμερα δημόσιος υπάλληλος!!

«Γιατί κατέθεσε η ΑΔΕΔΥ λουλούδια στο σημείο που σκοτώθηκε ο #Γρηγορόπουλος; Γιατί αν ζούσε, θα είχε ήδη διορισθεί στο Δημόσιο», ήταν το σχόλιό του, το οποίο φυσικά δεν έτυχε της… υποδοχής που ίσως θα φανταζόταν ο πρόεδρος του Δημιουργία, ξανά. Ο Τζήμερος κατάφερε να στρέψει την κοινωνία εναντίον του, χρησιμοποιώντας τη μνήμη ενός παιδιού που έφυγε άδικα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα