Τι είπαν στο τετ-α-τετ Μητσοτάκης και Μπακογιάννης

Ξεπέρασαν τις άσχημες παλιές εποχές!

Ο θείος, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ανιψιός, Κώστας Μπακογιάννης βρήκαν την ευκαιρία πριν από μερικές ημέρες να βρεθούνε και να φάμε τετ-α-τετ σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι το “πολιτικό Μενού” ήταν ο δήμος της Αθήνας που διεκδικεί ο Κώστας Μπακογιάννης. Όπως μας είπαν, άκουγε με πολύ προσοχή τις συμβουλές του θείου του, αν και ο Κώστας Μπακογιάννης έχει μπει για τα καλά στο ρόλο του πολιτικού, αφού έχει δώσει τόσες εκλογικές μάχες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο για το Δήμο Καρπενησίου, όσο και για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Όπως και να το κάνεις, όμως κάτι περισσότερο θα γνωρίζει ο Κυριάκος κρατώντας το τιμόνι του μεγαλύτερου κόμματος στη χώρα. Άλλωστε όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας και ο Δήμος της Αθήνας είναι ένα “μεγάλο καράβι” που απαιτεί καλό κυβερνήτη.

Πάντως το κλίμα στην μεταξύ τους συζήτηση ήταν καλό, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, αφήνοντας πίσω τις μεγάλες διαμάχες που είχαν ξεσπάσει κατά το παρελθόν στη οικογένεια και των τσακωμό που είχαν οι δυό τους.

Διαβάστε επίσης