Τι έλεγε ο Σιδηρόπουλος στους παίκτες του ΠΑΣ για το γκολ του ΠΑΟΚ

Για την επίμαχη φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ μίλησε ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Νώντας Παντελάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο Παντελάκης ρωτήθηκε δύο πράγματα για το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης του αγώνα στην Τούμπα.

Το πρώτο ήταν τι έλεγε στους παίκτες του ΠΑΣ, ο Σιδηρόπουλος όταν έπεσαν πάνω του και διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ με το οποίο κρίθηκε το παιχνίδι.

Ο Παντελάκης απάντησε:«Μας είπε πως υπάρχει ένα σπρώξιμο αλλά έχει φύγει η μπάλα. Απόφαση του διαιτητή είναι και συνεχίζουμε με αυτό. Μας είπε μετράει το γκολ καθώς δεν υπάρχει οφσάιντ στην φάση»

Δυο τινά συμβαίνουν εδώ. Ή ο Σιδηρόπουλος είναι …γάτα και είδε πεντακάθαρα την φάση ή από το VAR o Σκουλάς του σφύριξε ότι κάτι τέτοιο έγινε και του ζήτησε να περιμένει για να το τσεκάρει ώστε να μετρήσει το γκολ.

Το δεύτερο που ρωτήθηκε ο αμυντικός του ΠΑΣ ήταν αν υπήρχε οφσάιντ στο γκολ του ΠΑΟΚ και έδωσε την ακόλουθη απάντηση: « Ως πρώτη εικόνα νόμιζα ότι είναι οφσάιντ. Με το VAR νομίζω όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως φαίνεται»

Για την πρώτη κίτρινη κάρτα στον Εραμούσπε από τον Τ.Σιδηρόπουλο (την οποία ο Π.Βαρούχας χαρακτήρισε ανύπαρκτη, αλλά σε συνδυασμό με την δεύτερη άφησε τον ΠΑΣ με δέκα παίκτες) ο Παντελάκης δεν ρωτήθηκε..

Όπως βέβαια και ο …Σιδηρόπουλος δεν ρωτήθηκε από τους παίκτες του ΠΑΣ τι είδε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα