Τι γύρευε ο Μάκης Γκαγκάτσης στα αποδυτήρια του Λαόθ και «δέχτηκε επίθεση από τα ΜΑΤ»;

Ήθελε, λέει, να ζητήσει εξηγήσεις από τον Ισπανό διαιτητή. Για ποιο πράγμα;

Φοβερά πράγματα. Τα ΜΑΤ έκαναν επίθεση στον Μάκη Γκαγκάτση! Έτσι γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες. Αυτός και άλλοι από τον ΠΑΟΚ με κρεμασμένες τις διαπιστεύσεις θέλησαν να πλησιάσουν τον Λαόθ, αλλά δεν τους άφησαν να μπουν στα αποδυτήρια

Και τους επιτέθηκαν, λέει το Σαββιδοτχνείο. Τον Μάκη τον χτύπησαν με γκλομπ. Ο Μάκης και οι άλλοι θέλησαν να πλησιάσουν τον Λαόθ για να τους ζητήσουν εξηγήσεις στην διακοπή και να διαμαρτυρτηθούν για το πέναλτι

Και με την παρέμβαση των ανθρώπων της ΕΠΟ και του διοικητή των ΜΑΤ, τότε τον άφησαν. Ο Μάκης, γράφει το Σαββιδοτέχνείο, δεν θα το αφήσει έτσι. Σωστός ο Μάκης.

Επιτρέπεται, όμως να είσαι στα ΜΑΤ και να μην ξέρεις ποιος είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης; Δεν αξίζεις να είσαι στο Σώμα. Είναι δυνατόν να μην ξέρεις τον άνθρωπου ήθελε να χωρίσει την Ελλάδα στα δυο; Τον Μάκαρο τον Γκαγκάτση. Παραιτήσου.

Να το σοβαρέψουμε. Τίποτα δεν έγινε. Τα ΜΑΤ είχαν αντολή να μην πλησιάσει κανένα τον διαιτητή και καλώς την είχαν. Κι ο Μάκης πήγε να το παιξει μούρη στο Καβούρι. Αυτό έγινε. Αν τον είχαν χτυπήσει το Μάκη, θα καλούσε την Cosmote TV και θα έκανε δηλώσεις.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα