Τι λέει τώρα το φαν κλαμπ του Πάμπλο Γκαρσία; 

Δεν πάει καιρός που η απαίτηση στον Ιβάν Σαββίδη από κόλακες, παλαίμαχους, συμβουλάτορες να διώξει τον Άμπελ Φερέιρα ήταν ιδιαίτερα πιεστική. Κοντά σε αυτούς υπήρχε το φαν κλαμπ του Πάμπλο Γκαρσία που πίεζε για την… ιδανική λύση προπονητή στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν όμως πήρε τη σωστή απόφαση. Άρχισε να «καθαρίζει» τα αποδυτήρια από τους κάθε λογής προπονητές κι έκλεισε τ’ αυτιά του. Σε αυτό μπορεί να έπαιξε ρόλο και το βαρύ συμβόλαιο του Πορτογάλου που δεν έλεγε να φύγει. Όμως το αφεντικό πήρε τη σωστή για τον ΠΑΟΚ και την επένδυσή του απόφαση.

Ίσως βόλεψε και ο κορωνοϊός που τον κράτησε μακριά από τους «προπονητές» της εξέδρας, καθώς, λόγω της παραμονής του στη Ρωσία, δεν είχε τα ερεθίσματα της έντονης πίεσης. Όλοι ήθελαν το κεφάλι του Φερέιρα επί πίνακι.

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης, βοηθός προπονητή του Γιώργου Γεωργιάδη στον ασπρόμαυρο πάγκο, δήλωνε ότι:

«Σε κάθε ομάδα αποκλειστική ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει έχει ο προπονητής και σε αυτή την περίπτωση είναι ο Αμπέλ Φερέιρα. Θα πρέπει τώρα να γίνει αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ ο σύλλογος. Ο Πάμπλο Γκαρσία θα μπορούσε να ήταν μια ιδανική λύση για τον ασπρόμαυρο πάγκο». 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου», Απόστολος Τσουρέλας, τα έχωσε επίσης:

«Ο Φερέιρα έχει την ευθύνη για την κακή εικόνα του αγωνιστικού τμήματος. Φταίει και η διοίκηση για τις κακές επιλογές, αλλά ο Φερέιρα είναι υπεύθυνος αποκλειστικά για τις αποτυχίες της ομάδας».  

Ο Χρήστος Δημόπουλος μια από τα ίδια:

«Φώναζα από τα Χριστούγεννα ότι πρέπει να φύγει ο Φερέιρα. Από χθες έπρεπε να είχε φύγει, δεν έχει προσφέρει στην ομάδα. Δεν έχει πείσει». 

Ο παλαίμαχος άσος Κούλης Αποστολίδης δήλωνε:

«Ο Φερέιρα έδωσε δείγματα από την αρχή που ήρθε, αρκετά σημάδια απειρίας. Αυτό που μπορώ να πω τώρα μετά την πάροδο σχεδόν ενός αγωνιστικού χρόνου είναι ότι ο Φερέιρα είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ». 

Ο Πορτογάλος άκουγε τα μύρια όσα. Η πρόκριση επί της Μπενφίκα έκλεισε στόματα. Και το… κρέας έγινε ήρωας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα