Τι συνδέει τη Βάνα Μπάρμπα με τα καλλιστεία και άφθονες… μπανάνες; (βίντεο)

Το αποκάλυψε η ίδια σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή

Τελικά κανείς εκτός από εσένα τον ίδιο, δεν μπορεί ποτέ να γνωρίζει όλες τις πτυχές μιας εμπειρίας σου ή το σε τι οφείλεται η φρεσκάδα και η λάμψη μιας όμορφης γυναίκας. Μπορεί το μυστικό της να έγκειται πολύ απλά στην… διατροφή της!

Αυτό σκεφτήκαμε, όταν ακούσαμε την Βάνα Μπάρμπα να εξομολογείται στην εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη μια άγνωστη λεπτομέρεια που συνδέεται με την παλαιότερη συμμετοχή της (το 1984) στο διαγωνισμό «Μις Κόσμος», στο Λονδίνο.

Με αφορμή, λοιπόν ενός βίντεο που προβλήθηκε θυμίζοντάς της εκείνη την εποχή, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Εδώ έχω κάνει το ασύλληπτο βέβαια, οφείλω να το πω. Γιατί στα Γιάννενα δεν είχαμε πολλά. Μετά τα Μις Ελλάς που είχα βγει στην Αθήνα, πάμε στο Λονδίνο. Εκεί λοιπόν, οι μπανάνες ήταν άφθονες. Στα πρωινά μας έφερναν εκατοντάδες μπανάνες. Δεν είχαμε μπανάνες εμείς, δεν τις βλέπαμε, ήταν δυσεύρετες. Εγώ κατέβαινα το πρωί πρώτη και καλύτερη στα πρωινά και έτρωγα τρεις μπανάνες στην καθισιά μου. Μέσα στις πρόβες 10 μέρες για το Μις Κόσμος, εγώ έχω γίνει μπανάνα. Βάνα – Μπανάνα. Γιατί όμως; Έχω πάρει τα κιλά. Δεν μου χωρούσε το φόρεμα που μου είχαν βάλει, ένα αρχαίο ελληνικό καταπληκτικό φόρεμα».

Με.. μπανάνες ή άνευ, ένα είναι σίγουρο: η Βάνα Μπάρμπα είναι σταθερή αξία και όποιο διατροφικό πρόγραμμα κι αν ακολουθεί, ο χρόνος θα είναι πάντοτε ιδιαίτερα καλός μαζί της!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα