Τι θα κάνει με το στρατό του ΣΥΡΙΖΑ;

Αναρωτιέται κανείς τι θα κάνει ο Θόδωρος Ζαγοράκης με τον στρατό τού ΣΥΡΙΖΑ που είχαν πάρει στην ΕΠΟ Δρόσος και Γραμμένος, εκτινάσσοντας στα ύψη τα έξοδα της Ομοσπονδίας. Οι υπάλληλοι της ΕΠΟ είχαν ανέλθει στους 166, με αρκετούς απ’ αυτούς να παίρνουν περισσότερα χρήματα απ’ ό,τι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να λύσει ένα θέμα που έχει καταντήσει «Γόρδιος Δεσμός». Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 31 Μαρτίου, τέσσερις μέρες μετά τις εκλογές της ΕΠΟ, έληξαν 38 συμβάσεις που λογικό ήταν να παραταθούν για βραχυπρόθεσμο διάστημα. Για 15 μέρες στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα φροντίσει να κάνει την ΕΠΟ μια ευέλικτη Ομοσπονδία που θα μαζέψει τα οικονομικά της, ώστε να μένει τίποτα και για τις ΕΠΣ που υποφέρουν, ή θα συνεχίσει στον δρόμο που χάραξε ο Γραμμένος; Λεφτά μεν υπάρχουν, αλλά όχι και για πέταμα. Εκτός αν πέσει κανένα τηλέφωνο από τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Αυτόν που ο φίλος του ο Δρόσος τού έδινε δουλειές από την ΕΠΟ. Και ας είχε η Ομοσπονδία μια… ντουζίνα σχεδόν νομικούς. Τους περισσότερους από ποτέ άλλοτε στην ιστορία της.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα