Τι θα κάνουν Μαρινάκης, Αλαφούζος; Θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον Ζαγοράκη και τους “Εκτελεστικούς” του “Τίγρη” και του Ιβάν;

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, όπως ήταν αναμενόμενο, εξελέγη πρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά στην Εκτελεστική Επιτροπή δεν υπάρχει «δικός» του άνθρωπος. Ήθελε να έχει και τον Καφέ και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Χαριστέα και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, που την τελευταία στιγμή απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Το ερώτημα, τώρα, πως θ’ αντιδράσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεν μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, που πρότεινε τον Ανατολάκης που καταψηφίστηκε, δεν μιλούσε. Προφανώς γνώριζε το αποτέλεσμα, όπως κι ο περισσότερος κόσμος, ότι θα είναι αποκλειστικά υπόθεση της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ η Εκτελεστική Επιτροπή.

Το θέμα είναι ο Αλαφούζος. Σε γκάλοπ της ιστοσελίδας gazzetta.gr η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Αλαφούζος, δηλαδή, συμφώνησε να στηρίξει τον Ζαγοράκης, υπό την προϋπόθεση, ότι θα εκλεγούν και οι παλιοί διεθνείς, κάτι που δεν έγινε.

Μία πρώτη ανάγνωση του αναμενόμενου αποτελέσματος, είναι πως τόσο ο Μαρινάκης, όσο και ο Αλαφούζος, θα βρίσκονται απέναντι στην διοίκηση της ΕΠΟ του Ζαγοράκη. Από την στιγμή που οι 11 Εκτελεστικοί είναι «του Μελισσανίδη και του Σαββίδη», υπάρχει περίπτωση ο Μαρινάκης να συμφωνήσει ή ο Αλαφούζος που είχε βάλει προϋποθέσεις; Δύσκολο.

Κατά πληροφορίες, τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Γιάννης Αλαφούζος θα κρατήσουν στάση αναμονής, για να δουν που θα παέι το πράγμα με τον Ζαγοράκη.

Και το μεγάλο ερώτημα είναι, τι θα κάνει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, αν οι Μαρινάκης και Αλαφούζος αποσύρουν την στήριξη τους; Ηθικό ζήτημα, μπαίνει;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα