Τιμήθηκε με το βραβείο Jean Jersholt Humanitarian

Βραβείο για την ανθρωπιστική της δράση παρέλαβε η Angelina Jolie, κατά τη διάρκεια των πέμπτων κατά σειρά Governors Awards που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Grand Ballroom του Hollywood.

Η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, Angelina Jolie, τιμήθηκε με το βραβείο Jean Jersholt Humanitarian για το σημαντικό φιλανθρωπικό της έργο. Μέχρι στιγμής, είναι η πιο νεαρή γυναίκα που παραλαμβάνει αυτό το βραβείο, το οποίο αφορά στην φιλανθρωπία και τον ακτιβισμό τον οποίο έχει επιδείξει, συμπεριλαμβανομένων των ντοκιμαντέρ ανθρωπιστικού περιεχομένου «A Mighty Heart» και «In the Land of Blood and Honey».
Για την εμφάνισή της στα Governors Awareds 2013 η Angelina Jolie διέσχισε το κόκκινο χαλί φορώντας μία μαύρη εντυπωσιακή τουαλέτα, κεντημένη με κρύσταλλα Swarovski, Atelier Versace. Διαμαντένια σκουλαρίκια, μακιγιάζ σε φυσικού τόνους και ένα χαμηλό σινιόν ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της. Η ηθοποιός έφτασε στον χώρο που πραγματοποιούταν η εκδήλωση συνοδευόμενη από δύο αγαπημένους άντρες της ζωής της, τον σύντροφό της Brad Pitt και τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας Maddox.

Διαβάστε επίσης