Την αναστολή εκδίκασης των προσφυγών κατά ΠΑΕ αποφάσισε η ΕΠΟ

Την αναστολή της εκδίκασης των προσφυγών των ποδοσφαιριστών κατά ΠΑΕ ως τις 30 Ιουνίου αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην σημερινή τηλεδιάσκεψη.

«Παγώνουν» επίσης και οι πληρωμές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου προς της ΕΠΟ.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος, ανακοίνωσε ότι ο διεθνής ελεγκτικός οίκος (PWC) θα καταγράψει τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας για την ΕΠΟ.

Εξάλλου, με ψήφους 16-1 πέρασε η πρόταση για να λάβουν κανονικά ολόκληρους τους μισθούς τους οι υπάλληλοι της ΕΠΟ. Διαφώνησε μόνο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και εκπρόσωπος της Super League, Τάκης Αγραφιώτης, που πρότεινε αυτό να συμβεί μόνο για όσους λαμβάνουν μέχρι 3.000 ευρώ τον μήνα.

Τέλος, εξουσιοδοτήθηκε ο διευθυντής αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου να επικοινωνήσει με την UEFA ώστε οι όποιες αλλαγές στον κανονισμό αδειοδότησης να τύχουν της έγκρισής της. Μεταξύ άλλων προτείνεται η κατάργηση της ποινής της αφαίρεσης 6 βαθμών για τις ΠΑΕ που δεν αδειοδοτούνται (την απόφαση θα την πάρει η λίγκα) και η αναστολή της εφαρμογής του κανονισμού για το πλάνο βιωσιμότητας.

Διαβάστε επίσης