Την αποκαλούν «η βασίλισσα της γκάφας»

Καλές οι μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ, αλλά ουκ ολίγες φορές στον ΣΥΡΙΖΑ τραβάνε τα μαλλιά τους με αυτούς που έφεραν για να ενισχυθούν όπως με την Θεοδώρα Τζάκρη

Καλές οι μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ, αλλά ουκ ολίγες φορές στον ΣΥΡΙΖΑ τραβάνε τα μαλλιά τους με αυτούς που έφεραν για να ενισχυθούν.

Κάπως έτσι είναι το κλίμα στην Κουμουνδούρου με τη Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία έχει προκαλέσει αλλεπάλληλα ζητήματα στο νέο της πολιτικό σπίτι. Διότι σωστά το αντιλήφθηκε το θέμα με την ψήφο των ομογενών, αλλά όταν μιλάμε για άλλο κόμμα και όχι για τον ΣΥΡΙΖΑ, που τρέμουν πως οι Έλληνες της διασποράς δεν θα τους προτιμήσουν στις εκλογές και θα δώσουν άλλον αέρα στη Νέα Δημοκρατία.

Κι όλα αυτά, ενώ δεν είχε κοπάσει ο θόρυβος για τη φωτογραφία με τις γόβες στα χωράφια, όπου η βουλευτής Πέλλας ενημερωνόταν για τις ζημιές που υπέστησαν οι αγρότες από την κακοκαιρία. Η νέα γκάφα της Θεοδώρας έλαβε χώρα στην Προανακριτική για τον Νίκο Παππά.

Δεν γνώριζε σχεδόν τίποτα για τον τρόπο διενέργειας προηγούμενων Προανακριτικών, ενώ, επιμένοντας στην κλήση του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, λησμόνησε πως στο Δ.Σ. τής Τοξότης Α.Ε., που έκανε και την αρχική έγκληση για την υπόθεση με τα 3 εκατ. ευρώ της CCC, άλλος ήταν πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ.

Ας πρόσεχαν οι σύντροφοι στην Κουμουνδούρου, που τώρα την αποκαλούν «η βασίλισσα της γκάφας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα