Την χάσαμε και την… ΚΟΤΑ, σύντροφοι!!!

Ο ιδρυτής του σχηματισμού και πρωην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμα στους 11.500 ψηφοφόρους του να στηρίξουν το ΚΚΕ στις εκλογές του Ιουνίου

Κάτι περισσότερο από 11.500 πολίτες επέλεξαν την Κυριακή των εκλογών να πάνε στις κάλπες και να πριμοδοτήσουν με την ψήφο τους τις Κ.Ο.Τ.Ε.Σ., τις Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση, που ίδρυσε το 2009 ο Νίκος Λούβρος, ο δημιουργός του γνωστού εναλλακτικού καλλιτεχνικού στεκιού της Αθήνας «Booze Cooperativa».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. απασχόλησαν την πολιτική επικαιρότητα. Στις βουλευτικές του Ιουλίου του 2019 ο Ν. Λούβρος κατέβηκε υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών παίρνοντας 3.500 σταυρούς, ενώ λίγους μήνες πριν στις αυτοδιοικητικές εκλογές έκανε αίσθηση η αφίσα υποστήριξης της υποψηφιότητας της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής, στην οποία ξεχώριζε το σύνθημα «To Booze στηρίζει την ξανθιά – ΒΙΒΑ ΡΕΝΑ!».

Προχθές Πέμπτη, ο Ν. Λούρβος ξαναχτύπησε, αλλά αυτή τη φορά προς απογοήτευση της Κουμουνδούρου. Κι αυτό διότι ο ιδρυτής τού Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. δήλωσε ότι ο σχηματισμός του δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου καλώντας ταυτόχρονα τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν το ΚΚΕ που όπως υποστηρίζει ο Λούβρος «αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας». Την χάσαμε και την… ΚΟΤΑ, σύντροφοι!!!

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα