bpbg
bpbg

Την έκαψε κανονικά – H κολλητή της Μελάνια αποκάλυψε τα πάντα

Αν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς, λέει μια παροιμία. Και αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Μελάνια Τραμπ.

Η κολλητή της και πρώην συνεργάτιδα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ για πολλά χρόνια, Στέφανι Ουίνστον Γολκόφ, την “καίει” με ένα βιβλίο γεμάτο αποκαλύψεις.

Η πρώην στενή φίλη ανατρέχει στη σχέση τους, στα περιστατικά που την καθόρισαν και στην παραμονή της «στον Λευκό Οίκο και στην ανατολική πτέρυγα».

Απ’ ό,τι φαίνεται παρ’ ότι βρέθηκε στο πλευρό της Μελάνια, ούτε αυτή κατάφερε να την αποκωδικοποιήσει με βεβαιότητα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν παρέχει πολύτιμες πληροφορίες από την παρασκηνιακή δράση και ζωή του προεδρικού ζεύγους.

Όταν ο γιος του ζεύγους Τραμπ Μπαρόν είναι στον Λευκό Οίκο, βρίσκει παρηγοριά στη συντροφιά των πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας. Περνάει ελάχιστο χρόνο με τους γονείς του, ακόμα και με τη μητέρα του. Σύμφωνα με τη συγγραφέα, η Μελάνια, άλλωστε, δεν είναι ζεστός άνθρωπος, ούτε γενναιόδωρη.

Για την ακρίβεια, έχει εκπαιδευτεί μόνο για να παίρνει και όχι για να δίνει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η συγγραφέας.

Στη σπάνια περίπτωση που η Γολκόφ της ζήτησε χάρη, όπως το να μιλήσει σε έναν δημοσιογράφο για το MET GALA που την εποχή εκείνη οργάνωνε, εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Δεν μπορείς να της ζητήσεις ποτέ τίποτα». Ένα πεδίο που αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολο μετά την εκλογή Τραμπ, ήταν αυτό της ένδυσης. Η Μελάνια αγνοούσε επιδεικτικά τον συμβολισμό που κουβαλούσαν τα ρούχα που επέλεγε.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της συνεργάτιδάς της, την ενδιέφερε μονάχα η εμφάνιση της. Αρχικά, αρνήθηκε ακόμα και να φορέσει Αμερικανό σχεδιαστή στην ορκωμοσία του άνδρα της.

«Θέλω να φορέσω τον Lagerfeld», διαμαρτυρήθηκε εκείνη. Χρειάστηκαν λυτοί και δεμένοι για να την πείσουν να προτιμήσει τον Ralph Lauren στην τελετή.

Ήταν η ίδια τελετή για την οποία οι δυο γυναίκες συνωμότησαν για να κρατήσουν την Ιβάνκα εκτός εμβέλειας της κάμερας. Η συγγραφέας μεταφέρει τον εγωκεντρισμό της Μελάνια μέσα από ένα ενδεικτικό περιστατικό.

Αν και ήταν τόσα χρόνια φίλες, η Μελάνια δεν έμαθε ποτέ το όνομά του γιού της. Μία ημέρα της έγραψε σε μέιλ. «Είδα σήμερα τον Τέιλερ. Τον φώναξα αλλά δεν με αναγνώρισε. Δεν γύρισε». Το όνομα του γιού της ήταν Τάιλερ. Αν και η Μελάνια είχε δει το όνομά του ανά τα χρόνια σε προκλήσεις, μέιλ, μηνύματα κλπ, δεν είχε κάνει τον κόπο να το χωνέψει. Το ίδιο παιδί πάντως σε μία περιήγηση στο Οβάλ γραφείο είπε στη μητέρα του: «Μαμά, γνώριζες ότι ο πρόεδρος έχει ένα κόκκινο κουμπί στο γραφείο του για να παραγγέλνει Diet Coke;»

Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει ότι μέχρι και σήμερα η Μελάνια είναι ένα πρόσωπο στο οποίο φίλοι και πολέμιοι του Τραμπ κάνουν προβολή των δικών τους συναισθημάτων. Θύτης ή θύμα δηλαδή, ανάλογα από την οπτική του καθενός. Η συγγραφέας καταλήγει ότι η Μελάνια «βρίσκεται ακριβώς εκεί που επιθυμούσε, με όποιο κόστος και αν ήρθε αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα