Την επιστολή στη FIFA για Ελ Αραμπί, Χασάν, Καμαρά πλήρωσε ο Ολυμπιακός με τη Σίτι, κύριε Μαρινάκη

Αυτό το πράγμα δεν έχει ματαγίνει. Να βγαίνει ο ιδιοκτήτης μιας ομάδας, ο Μαρινάκης και να κάνει δηλώσεις φόρμα παρτίδα ότι μας αδίκησε η διαιτησία. Για το ματς του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Σίτι λέμε.

Δεν μιλάμε, τώρα για κανένα ντέρμπι με την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ, που βγαίνει ο Μαρινάκης και τα χώνει φόρμα παρτίδα παντού, Κλάτενμπεργκ και σία. Μιλάμε για Champions League. Όπου τα πάντα είναι κουστουμάτα, βλέπε, άκου μη μιλάς.

Στο Champions League σε σφάζουνε οι διαιτητές και λες κι ευχαριστώ από πάνω. Γιατί ξέρεις, ότι δεν είναι η σειρά σου να πάρεις σφυρίγματα σοβαρά ή σπόρια.

Ο Ιταλός ρέφερι, ο Νταβίντε Μάσα δεν έδωσε το καθαρό φάουλ στον Ντρέγκερ κι απ’ εκεί ξεκίνησε το γκολ της Σίτι. Γι αυτό και βγήκε ο ίδιος ο Μαρινάκης και τα έχωσε. Δίκαιο έχει να φωνάζει ο Ολυμπιακός. Φάουλ έγινε στον Ντρέγκερ. Γιατί, όμως, το έκανε αυτό ο Μάσα;

Για όσους ξέρουνε πέντε πράγματα στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός ενόχλησε πολύ κόσμο με την ανακοίνωση που έβγαλε για τον Καμαρά, τον Χασάν και τον Ελ Αραμπί και την έστειλε στη FIFA. Που «κάρφωσε», δηλαδή, ότι αυτές οι χώρες, Γουϊνέα, Μαρόκο, Αίγυπτος δεν τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η επιστολή αυτή έκανε το γύρο του κόσμου, η Αίγυπτος αντέδρασε και διαμαρτυρήθηκε στη FIFA. Γιατί, σου λέει, ο Ολυμπιακός προσέβαλε όλη την Αφρική μ’ αυτό που γράφει στην επιστολή.

Μπάχαλο δημιούργησε ο Ολυμπιακός. Γι αυτό και τον καθαρίσανε σαν αυγό με την Σίτι. Διότι η FIFA, μάστορα, τι νομίζεις ΄τι είναι ρε. Μία ΕΠΟ είναι. Όμως, ο Γραμμένος βγαίνει με τις ψήφους των ΕΠΣ, ο πρόεδρος της FIFA βγαίνει με τις ψήφους όλων των ομοσπονδιών του κόσμου.

Τρελός είναι ο Ινφαντίνο να χάσει την ψήφο απ όλες τις χώρες της Αφρικής; Να ξαναβγεί θέλει. Κι έτσι, ο Μάσα την έκανε τη δουλειά του μια χαρά. Με το γάντι, αλλά τον καθάρισε τον Ολυμπιακό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα