Την μαχαίρωσε επειδή τον έδιωξε από το σπίτι

Τραγικός επίλογος γράφτηκε για μια 53χρονη καθώς μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε καφενείο που βρίσκεται στην περιοχή των Δειλινών Ηρακλείου στη Κρήτη.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης όταν η άτυχη γυναίκα πήγαινε στην δουλειά της.

Το μαγαζί στο οποίο έγινε η δολοφονία το πρωί της Τετάρτης ανήκει στην κόρη της 53χρονης και τον σύντροφό της. Εκεί την περίμενε ο 60χρονος που ήταν συγγενικό πρόσωπο και ακολούθησε άγριος καυγάς με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν διαδοχικές μαχαιριές με την άτυχη γυναίκα να πέφτει νεκρή.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών καθώς πρόκειται για κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ που ωστόσο όταν έφτασε στο σημείο η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.

Ο δράστης διέφυγε αμέσως με μηχανάκι και ήδη αναζητείται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη 53χρονη βοηθούσε καθημερινά και ήταν εκείνη που άνοιγε το μαγαζί – κάτι που το γνώριζε αρκετά καλά και ο φερόμενος δολοφόνος της καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήταν καθημερινός θαμώνας και πολλές φορές εμφανιζόταν αρκετά μεθυσμένος δημιουργώντας προβλήματα.

Ο 60χρονος που η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν και η καλύτερη, στο παρελθόν είχε απασχολήσει σε αρκετές περιπτώσεις τις Αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δράστης και θύμα είχαν καθημερινή επαφή αφού ο 60χρονος φερόμενος δράστης φιλοξενούνταν από την κόρη της άτυχης 53χρονης καθώς δεν είχε να μείνει κάπου και πριν από λίγες ημέρες του ζητήθηκε να αποχωρήσει.

Αυτό το γεγονός φαίνεται ότι όπλισε το χέρι του 60χρονου που θεώρησε ότι η Μ.Τ. ήταν η υπαίτια για την απόφαση της κόρης της.

Διαβάστε επίσης