
Tην μισή πρόκριση παίζει ο Παναθηναϊκός
Απόψε για το 2-0 με την Εφές
Παναθηναϊκός – Εφές, πράξη δεύτερη. Με τους πράσινους να επικρατούν μετά κόπων και βασάνων στο Game 1 και να κάνουν το 1-0 στη σειρά με το τελικό 87-83, θα επιδιώξουν να απλοποιήσουν τα πράγματα και να πάρουν σαφές προβάδισμα ενόψει της πρόκρισής τους στο Άμπου Ντάμπι και το Final Four το βράδυ της Πέμπτης (24/4, 21:30), ξανά στο ΟΑΚΑ.
Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει τους ίδιους παίκτες που είχε και πριν δύο εικοσιτετράωρα, κάτι που σημαίνει πως οι γνωστοί τραυματίες Μάριους Γκριγκόνις και Ματίας Λεσόρ θα απουσιάζουν, μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Το ίδιο ισχύει και για την Εφές, με μοναδικές απουσίες τους Ροντρίγκ Μπομπουά και Σαλίχ Αλτούνας.
Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο, όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΚΑΕ, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να θέλουν να πάρουν ώθηση από τον κόσμο, ώστε να βρεθούν μία ανάσα από το ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Στο Game 1, όπου οι πράσινοι επικράτησαν με 87-83, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν ο κορυφαίος και καταλυτικός παίκτης, ολοκληρώνοντας το ματς με 20 πόντους, 16 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 τάπες.