Την παραπομπή Γρηγοράκου ζητά η Καββαδία γιατί την αποκάλεσε “τσόκαρο”

Την παραπομπή του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Λεωνίδα Γρηγοράκου, στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ζητά η Αννέτα Καββαδία (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι δέχθηκε «αήθη και προσβλητική επίθεση από τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, με εκφράσεις οι οποίες κάθε άλλο παρά προσιδιάζουν με την κοινοβουλευτική ιδιότητα και το ήθος που θα έπρεπε να διέπει την συμπεριφορά ενός εκλεγμένου εκπροσώπου του ελληνικού λαού» και προσθέτει «ενοχλημένος – κατά δήλωσή του – από την, εντός της αίθουσας φασαρία την ώρα που μιλούσε ο Κ. Σκανδαλίδης, γύρισε προς το μέρος μου φωνάζοντάς μου με σκαιότατο τρόπο «σκάσε ρε τσόκαρο». Στην αντίδρασή μου, η οποία συνοδεύτηκε από την φράση «θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον τρόπο που μιλάς» συνέχισε να ασχημονεί χειρονομώντας προς το μέρος μου και επιδεικνύοντας μια συμπεριφορά με έντονα σεξιστικά στοιχεία».
Η ίδια υποστηρίζει δε, ότι ο κ. Γρηγοράκος «κατασκεύασε» τον διάλογο που την εμφανίζει να ανταπαντά με παρόμοιο χυδαίο τρόπο. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γρηγοράκος μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ανέφερε ότι η κυρία Καββαδία απευθυνόμενη προς τον κ. Σκανδαλίδη είπε «σκάσε ρε γελοίε…». Η ίδια ωστόσο αναφέρει ότι η συγκεκριμένη φράση ουδέποτε ειπώθηκε.

 

Διαβάστε επίσης