Την πάτησαν εμπλέκοντας τον Μαρκουλάκη

Οι πολίτες εξέλαβαν αρνητικά την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμπλέξουν στην υπόθεση Λιγνάδη και τον γνωστό ηθοποιό

Στην τελευταία δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ αναδεικνύεται ότι οι πολίτες έχουν αρνητική άποψη για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα Λιγνάδη, κάτι πολύ λογικό.

Ήταν μία γκέλα και το αναγνώρισε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Όμως αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι κρίθηκε ακόμη πιο αρνητική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα.

Στο Μαξίμου πάντως αναλύοντας αυτά τα ευρήματα εκτιμούν πως οι πολίτες μάλλον εξέλαβαν αρνητικά την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμπλέξουν στην υπόθεση Λιγνάδη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, μόνο και μόνο επειδή η περίπτωσή του ιντριγκάρει λόγω της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. και της παρουσίας του στο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος πριν από μερικά χρόνια. Η επιχείρηση σπίλωσης του ηθοποιού δεν «έτρεξε» άμεσα, για ευνόητους λόγους, αλλά έμμεσα διά της επιρροής ορισμένων ΣΥΡΙΖΑίων σε στελέχη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Μαρκουλάκης, ως γνωστόν, αντέδρασε με εξώδικο και ο ΣΕΗ αναγνώρισε το λάθος του. Και αυτό ήταν το κρίσιμο σημείο, όπως επίσης και ότι προσπάθησαν να «κρύψουν» ότι η πρώην υπουργός Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Λυδία Κονιόρδου, ήταν πρωταγωνίστρια του Λιγνάδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα