Την σφαλιάρα της αλαζονείας φοβάται ο Φαν΄τ Σιπ

Για τον φιλικό με την Ονδούρα και τον επίσημο αγώνα με την Γεωργία μίλησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο Ολλανδός ρωτήθηκε τι περιμένει να δει και απάντησε ότι «…θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα και αντίθετα με την Ισπανία θα έχουμε εμείς παραπάνω την μπάλα και αυτό θέλουμε για το παιχνίδι με την Ονδούρα όπως και με τη Γεωργία να είμαστε συγκεντρωμένοι”

Για τον Αλεξανδρόπουλο σχολίασε ότι «είναι νέος ποδοσφαιριστής είχε κάνει καλά βήματα τον καλέσαμε γιατί έχουμε ένα πρόβλημα τραυματισμού με τον Πέλκα και έπρεπε να υπάρχει εναλλακτική λύση ενόψει των δύο αγώνων και πιθανότατα να παίξει στο αυριανό παιχνίδι”.

Στο τέλος του τέθηκε η εξής ερώτηση:

-Εχουμε δει την εθνική επί θητείας σας να φέρνει καλά αποτελέσματα με καλούς αντιπάλους και ίσως λιγότερο καλά αποτελέσματα με λιγότερο καλούς αντιπάλους.Γιατί συμβαίνει αυτό αν συμμερίζεστε αυτή την άποψη και ποιο είναι το στοιχείο που θα δώσει σταθερότητα στην ομάδα σας;

“Δεν συμφωνώ με αυτή τη διαπίστωση παίξαμε με τη Σλοβενία και με το Κόσοβο και είχαμε καλά αποτελέσματα δεν υπάρχουν αδύνατες ομάδες να μην ξεχνάμε και πού ήταν η εθνική και πού είναι ακόμα πρέπει να είμαστε ταπεινοί.   Δεν είμαστε μία ομάδα που είμαστε στο τοπ 10 παγκόσμιας κατάταξης είμαστε στην 50η θέση. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα