Την «βαζέλα», τον Καραλή, πήρε ο Μαρινάκης! (Δηλητήριο από τα «παιδιά του Ιβάν»)

Ο Μαρινάκης πήρε τον Εμμανουήλ Καραλή τον επικοντιστή στον Ολυμπιακό. Μάλιστα. Κάπου στα 22 είναι ο «Μανόλο», όπως γουστάρει να τον λένε. Στην ελίτ τού επί κοντώ είναι ο Καραλής, 4μ.80 πήδηξε το Τόκιο, τέταρτος.

Και μιλάμε, τώρα, ότι το παλικάρι είναι ένα μάτσο χρυσάφι. Όχι αθλητικά. Αυτό είναι. Για χαρακτήρα μιλάω. Προσηνής, καλοσυνάτο παιδί, χαμογελαστό. Ωραίος άνθρωπος.

Και βγαίνει το Σαββιδοτεχνείο και τι γράφει, ρε φίλε. Ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού ο Καραλής. Κάποτε είχε μία συνομιλία στο twitter και ρωτήθηκε ποια ομάδα υποστηρίζει κι έβαλε μια μπάλα του μπάσκετ κι ένα τριφύλλι.

Μάλιστα. Κανένας σεβασμός προς το παιδί. Να ρίξουνε δηλητήριο. Επειδή ο Μαρινάκης είναι στόχος, ό,τι κι αν κάνει, πάντα κάτι βρίσκουνε να ταΐσουνε σανοπαπαριές τα ΠΑΟΚια τα καμένα. Γιατί τον κανονικό λαό του ΠΑΟΚ, αυτόν που σκέφτεται, δηλαδή, τον έχουν χάσει με τις σανοπαπαριές τους.

Και τι έγινε, ρε, αν είναι οπαδός του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ; Τι ζόρι τραβάει το Σαββιδοτεχνείο; Μπας και τον ήθελε ο Ιβάν Σαββίδης και του τον έκλεψε ο Μαρινάκης; Ο εξαφανισμένος βεζίρης της Τούμπας δεν ρίχνει φράγκο για να πάρει κανέναν παίκτη και θα έπαιρνε αθλητή στίβου;

Τέτοια γελοιότητα δεν έχει ματαζήσει ο τόπος με τους Σαββιδοτέχνες. Ό,τι να ‘ ναι. Τελείως, όμως, ό,τι να  ’ναι. Είναι αλλού τα παλικάρια. Που ο Μελισσανίδης ήθελε τον Λουτσέσκου το καλοκαίρι, τουμπέκα, όμως. Χαίρετε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα