Το αφεντικό τρελάθηκε

To αφεντικό τρελάθηκε, καθώς φαίνεται ότι ζει σε άλλες εποχές. Όπως ανακοινώθηκε  στη «Διαύγεια», η ΕΡΤ θα δώσει το ποσό των 400.000 ευρώ σε μετρητά (250.000 ευρώ) και σε διαφημιστικό χρόνο (150.000 ευρώ) στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να μεταδώσει 10 φιλικά παιχνίδια μέσω της ΕΡΤ3 και του Ertflix. Επιπλέον, θα δοθούν 50.000 ευρώ για δύο φιλικά συν τα έξοδα παραγωγής. Το συνολικό κόστος, δηλαδή, θα ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο. Ο Ολυμπιακός ναι μεν μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε ξεκαθάρισε ότι όλα τα χρήματα θα δοθούν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα βγουν από το ταμείο της ΕΡΤ.

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν ένα πρόγραμμα 10 φιλικών αναμετρήσεων με τίτλο «Monday’s Night Game against COVID-19». Οι αγώνες που έχουν «φιλανθρωπικό χαρακτήρα», θα αρχίσουν την Δευτέρα με το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, στο ΣΕΦ.

Αυτά βλέπουν στην Super League2 και τη Football League και πιέζουν να πάρουν όλο και περισσότερα χρήματα από το μοναδικό κανάλι που μπορεί να ενδιαφερθεί να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των πρωταθλημάτων τους. Και μπορεί να μην σκοπεύουν να κάνουν αντίστοιχες… δωρεές, αλλά όταν βλέπουν πως στην ΕΡΤ υπάρχει χρήμα που δίνεται σε αθλητικές εκδηλώσεις, είναι λογικό να απαιτούν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα