Το «ντροπιαστικό» περιστατικό από το παρελθόν μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και  Σάκη Ρουβά (βίντεο+φωτό)

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε αυτή την άγνωστη πτυχή, στην εκπομπή «After Dark»

Ο Σάκης Ρουβάς και η Ναταλία Γερμανού βρέθηκαν στην τελευταία εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά, το βράδυ της Δευτέρας.

Στο πλατό η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που είχε συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα στην ίδια και τον τραγουδιστή, ένα περιστατικό που την είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

«Ήταν στα πολύ πρώτα ξεκινήματά του. Εγώ έπαιζα μουσική και τον παρακάλεσα να έρθει εκεί που παίζω μουσική να τραγουδήσει playback. Είχε ένα πατάρι το μαγαζί και τον ανέβασα εκεί. Εγώ θα έβαζα τα κομμάτια κι εκείνος θα τραγουδούσε από εκεί. Πατάω το play, βγαίνει ο Σάκης Ρουβάς με το «Μην αντιστέκεσαι». Μετά πάω να βάλω το δεύτερο τραγούδι και πατάω eject στο πρώτο τραγούδι και τον κρεμάω τον Σάκη. Παύση… οοοο… κάνει όλος ο κόσμος από κάτω, κοιτάζει ο Σάκης από πάνω, κάνω «sorry sorry» και μου λέει «ευχαριστώ πολύ»!

Μεσολάβησαν κάποια εφιαλτικά λεπτά μέχρι να καταλάβω τι έχω κάνει. Ο Σάκης είχε καβαλήσει το κάγκελο, άνετος με το μικρόφωνο και έλεγε: «Περνάμε καλά παιδιά; Δώστε της λίγο χρόνο, καινούρια είναι ακόμα»! Δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου περισσότερο! Φρίκη!», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Δεν πειράζει! Συμβαίνουν αυτά,  και στις καλύτερες οικογένειες..!

 

Διαβάστε επίσης