Το άκυρο στο Μπεργκ και ο Φακούντο του μπαμπά

ΑΝΑΘΕΜΑ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένας μεγάλος προπονητής. Ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα του, τώρα που έφυγε ο Πρίγιοβιτς. Χρειάζεται έναν σέντερ φορ. Ωραία.

Και ποια ήταν η πρώτη αντίδραση στον ΠΑΟΚ, μόλις ο Σέρβος έκοψε ρόδα μαραμένα; Να πάρουμε τον Κουλούρη; Με τίποτα, ούτε με σφαίρες. Αυτός, εξάλλου, τον έστειλε δανεικό στον Ατρόμητο, για να τον ξεφορτωθεί. Κι αφού τον έδιωξε, δεν μπορεί τώρα να πέσει στα πόδια του.

Γι’ αυτό και ζήτησε από τον μπαμπά του, τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, να τον βοηθήσει. Κι αυτός ποιον του υπέδειξε; Τον Φακούντο Φερέιρα, τον οποίο είχε μαζί του στη Σαχτάρ.

Ο Μιτρσέα ανακάλυψε τον Φακούντο. Κι αφού ο μπαμπάς είναι εγγύηση, ο υιός ο αγαπητός δεν μπορεί να τον αγνοήσει. Αυτόν θέλει να πάρει. Υπάρχει, όμως, ένα πρόβλημα. Ότι ο Φακούντο, που ανήκει στην Μπενφίκα, έχει αλμυρό συμβόλαιο, με διπλάσια λεφτά από αυτά που έπαιρνε ο Πρίγιοβιτς. Αυτά με τον Φακούντο.

Ερώτηση: Ο Μπεργκ δεν ενδιαφέρει τον Λουτσέσκου; Η απάντηση είναι όχι, δεν τον ενδιαφέρει. Γιατί; Διότι αν πληρώσει τον Παναθηναϊκό γύρω στα 5 μύρια ρήτρα, τότε η μεταγραφή θα στοιχίσει περισσότερα απ’ ό,τι πήρε ο Ιβάν από την πώληση του Πρίγιοβιτς!

Διαβάστε επίσης