Το Αμβούργο πουλάει με 6.5 εκ. ευρώ τον Παπαδόπουλο

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην ενδεκάδα του Αμβούργου για το ματς με την Σάλκε την στιγμή που η τοπική εφημερίδα Hamburger Morgenpost τονίζει πως ο γερμανικός σύλλογος με 6.5 εκατ. ευρώ μπορεί να τον παραχωρήσει στον ΠΑΟΚ.

Η παρεξήγηση με τον τεχνικό του Αμβούργου Κρίστιαν Τιτς αναφορικά με την κριτική που άσκησε ο 26χρονος στόπερ ξεπεράστηκε και υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα ενόψει της αναμέτρησης με την Σάλκε στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Την ίδια στιγμή έχουν φουντώσει τα σενάρια που θέλουν τον «Πάπα» λόγω του ενδεχόμενου υποβιβασμού του Αμβούργου να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο με πιθανότερο προορισμό τον ΠΑΟΚ.

Η γερμανική εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο τονίζει πως το Αμβούργο έχει συμπεριλάβει στο συμβόλαιο του διεθνή σέντερ μπακ ρήτρα ύψους 6.5 εκατ. ευρώ την οποία θα πρέπει να καταβάλλει ο ΠΑΟΚ για να προχωρήσει η μεταγραφή, ενώ το συμβόλαιο του υπολογίζεται στο 1.5 εκατ. ευρώ!

Το Αμβούργο είχε δώσει περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Διαβάστε επίσης