Το Αττικό νοσοκομείο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ

«Ότι φτιάξαμε με τον κόπο και τις θυσίες του Ελληνικού Λαού στην Υγεία, καταρρέει από την ανικανότητα και τις ιδεοληψίες της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που ξοδεύει πόρους και προσωπικό στα πειράματα των ΤΟΜΥ και έχει αφήσει στο έλεος του θεού τα Νοσοκομεία». Αυτό τόνισε η αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής που επισκέφθηκε το Αττικό νοσοκομείο.

Η αντιπροσωπεία του Τομέα Υγείας αποτελείτο από τον Βουλευτή Λάρισας Κώστα Μπαργιώτα, Υπεύθυνο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την Υγεία, τον Γιώργο Καρρά Βουλευτή Β’ Αθήνας (Δυτικός Τομέας) και τον Σωτήρη Ζώτο Αν. Γραμματέα του Τομέα Υγείας και Υπ. Βουλευτή Αν. Αττικής, επισκέφθηκε σήμερα το Αττικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, είδε την κατάσταση που επικρατεί και  συζήτησε  με  τον Σύλλογο των  Εργαζομένων.

Κοινή διαπίστωση είναι, ότι η Ναυαρχίδα του Εθνικού Συστήματος Υγείας και μοναδική Ελπίδα για τους 600.000 κατοίκους της Δυτικής Αθήνας,  ασφυκτιά  εγκαταλελειμμένη στα χέρια μιας ανίκανης και αλαζονικής Διοίκησης,  που κλείνει την εφημερία για τους πολίτες, αδιαφορεί για τον εξοπλισμό ζωτικών τμημάτων του Νοσοκομείου (Στεφανιογράφος) και με πρόσχημα γιορτές και Πανηγύρια, αρνήθηκε ακόμα και  να  συναντήσει την αντιπροσωπεία μας.

“Δεν θα τους αφήσουμε σε «χλωρό κλαρί», θα είμαστε δίπλα  στους πολίτες και τους Εργαζόμενους. Όσο μένουν βλάπτουν σοβαρά την υγεία. Υπάρχει Λύση, Κίνημα Αλλαγής, Υγεία για Όλους”, ανέφεραν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα