Το Χόλιγουντ προστάζει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, και από ώρα 16:00 έως πέρατος, έχει πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν και για την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου

Σε Χολιγουντιανό στούντιο έχει μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες το κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες κινηματογραφικών γυρισμάτων. Ο Τζον Κρασίνσκι, που υποδύεται τον διάσημο πράκτορα ήρθε στην Αθήνα για να γυρίσει μερικά επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς «Jack Ryan». Συγχρόνως, στην πρωτεύουσα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «Tehran» βρίσκεται και η διάσημη ηθοποιός Γκλεν Κλόουζ.

Λόγω της διεξαγωγής των γυρισμάτων σήμερα, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, και από ώρα 16:00 έως πέρατος, έχει πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων (με εξαίρεση τα οχήματα των συμμετεχόντων στα κινηματογραφικά γυρίσματα), στις κατωτέρω οδούς περιοχής Δήμου Αθηναίων ως εξής:

  • Ζήνωνος, καθ’ όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Μενάνδρου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Κων/νου και Πειραιώς.
  • Νικηφόρου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζήνωνος και Αγ. Κων/νου.
  • Βούλγαρη, καθ’ όλο το μήκος της.
  • Αγησιλάου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δεληγιώργη και Βούλγαρη.
  • Κουμουνδούρου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βούλγαρη και Ζήνωνος.
  • Κεραμεικού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζήνωνος και Δεληγιώργη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την Πέμπτη

Η ταλαιπωρία των οδηγών θα συνεχιστεί και αύριο, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, και κατά τις ώρες 00:01-05:00. Σύμφωνα με την ενημέρωση, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Λαγουμιτζή, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δ. Σαρκουνήδου και Φρειδερίκου Σμιθ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού, περιοχής Δήμου Αθηναίων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα