Το χρήμα θα πέφτει όσο θα μαθαίνει

Ο κόσμος το είχε τούμπανο και ο Σνόντι κρυφό καμάρι ότι θα τελειώσει από τους ορισμούς των διαιτητών της Super League 1. O Κλάτενμπεργκ έριξε στη… Β΄  Εθνική τον Βορειοϊρλανδό, καθώς διαπίστωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και την διαχείριση των διαιτητών.

Ο Άγγλος έκρινε πως ήταν ασθενής η ελληνική διαιτησία τις μέρες του Σνόντι. Εξάλλου το μέχρι πρότινος δεξί του χέρι νύχτα είχε φύγει και απ’ την Κύπρο. Ο Κλάτενμπεργκ δεν είχε επιλέξει τον στενό του συνεργάτη γιατί του είχε τυφλή εμπιστοσύνη, αλλά γιατί γνώριζε ελληνικά, όπως και την ελληνική νοοτροπία, ως αρχιδιαιτητής στην Κύπρο.

Ο Βορειοϊρλανδός παρέμεινε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά ασχολείται πλέον με τους ορισμούς της Super League 2, έστω και από το Ηνωμένο Βασίλειο που βρίσκεται… .

Ο Σνόντι την επόμενη μέρα του «αποκεφαλισμού» του στο νησί της Αφροδίτης, έστειλε mail στους Κύπριους διαιτητές και τους ενημέρωσε ότι από το ίντερνετ έμαθε πως τον “καθαίρεσε” η εκτελεστική της ΚΟΠ.

Όπως έγραψε ο Σνόντι (στην επιστολή του προς τους διαιτητές), δεν γνωρίζει τους ακριβείς λόγους που τον έδιωξαν για να επαναφέρουν τον Ρέικβαρτ και σημείωνε ότι την επόμενη μέρα λήψης της απόφασης του έστειλε mail ο τότε πρόεδρος, μακαρίτης πλέον, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ενημερώνοντάς τον για την απόφαση.

Στην Κύπρο με τις ωραίες παραλίες και το καλό ψαράκι πέρασε καλά ο Σνόντι, καθώς δεν άντεχε το κρύο της Λετονίας όπου έως τον Φεβρουάριο του 2020 ολοκλήρωσε μια περίοδο 16 μηνών ως Σύμβουλος Διαιτησίας.

Ο 66χρονος (29/03/1955) Σνόντι το 2017 πήρε πόδι, καθώς ουδείς παρατήρησε βελτίωση στη διαιτησία εκτός απ’ αυτόν που δούλεψε 2,5 χρόνια ως πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Κύπρου (2014-2017).

Πλέον αντι-Σνόντι ως αναπληρωτής προέδρος στην ΚΕΔ έγινε ο κολλητός του Κλάτενμπεργκ, Τζέικ Κόλινς. Μέχρι να μάθει βέβαια τους Έλληνες διαιτητές θα έχει τελειώσει η σεζόν. Το χρήμα θα πέφτει πάντως όσο θα μαθαίνει.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα